Смела пловдивчанка реши да се пребори с наводнените улици, за да стигне до крайната си цел. Читател на TrafficNews.bg изпрати клип, на който се вижда как руса дама запрята крачоли, за да пробие водния стълб на ул. Орловец в Пловдив и да стигне до работното си място. За малко обаче жената да пострада сериозно, защото институциите отново не си бяха свършили работата с предварителното отпушване на дъждоприемните шахти. 6 часа след спирането на пороя, улицата продължаваше да има половин, а на места и един метър вода. 

Още вижте във видеото.

TrafficNews.bg благодари за активността на всички читатели по време на потопа, които не останаха безразлични към случващото се и подаваха сигнали, снимки и клипове от всички засегнати точки.

Изказваме искрени съболезнования към близките на двете жертви на мощната буря - работник в автосервиз, който почина при токов удар, когато се опита да спре електрозахранването в наводнения обект и строителния работник от Костиево, чиято къща се подпали от паднала мълния.

Надяваме се да се подобри и състоянието на младежа, който пострада при скъсани тролейбусни жици в пловдивския район "Северен".

Призоваваме институциите да взимат превантивни мерки, за да не се стигна до подобни ситуации, защото днес отново се доказа, че непочистени шахти и прогнили дървета могат да доведат до непоправими последици. 

Всичко за потопа, СНИМКИ, ВИДЕА и репортажи от горещите точки - ВИЖТЕ ТУК

TrafficNews.bg