Полуживо същество откри Антония Веселинова от София в натурален сок. На снимката, която е публикувало момичето ясно се виждат "неща", приличащи на октоподи и други морски създания.

Бабата на Антония купува сокът от близък магазин. Същата вечер момичето пие от него, но усеща странен горчив вкус. Проверява срока- не е изтекъл и го прибира отново в хладилника.

Сутринта, когато Тони решава да си сипе от сока, нещо не позволява течността да излезе от кутията или както тя пише „нещо заседна”. Момичето реже кутията и вижда как в сока има нещо приличащо на медуза или по-точно, както тя се изразява „приличаше на вътрешности на животно”. Момичето е втрещено от вида на „нещото” и веднага го хвърля.

„Отвратително е! Не знам как протича процеса на приготвяне или какво слагат в сока, но знам само, че не за първи път има подобна помия в сок. Не знам дали е медуза или са черва, но факта е на лице – има някакви гнусотии вътре”, коментира Антония в статуса си.

Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на имейл:redaktor@trafficnews.bg.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg