Поредната наглост бе засечена от читател на TrafficNews.bg.  Такси е паркирало на тротоар и е лишило хората от място за преминаване. Мястото е кръстовището на ул. "Кузман Шапкарев" и ул."Христо Казанджиев" в Кючука, в близост до ОУ " Димитър Талев". На хората остава единствения вариант да ходят по пътното платно и да рискуват живота си.

„Точно преди седмица,кметът започна изграждането на нов паркинг,с подмяна на тротоарите и бордюрите в района ... Похвално .. Да,ама не - недовършените тротоари вече се използват за паркинг”, коментира нашият читател.

Тъй като нашият екип няма правомощия да санкционира подобни действия, единственото нещо което можем да направим е да ви покажем поредния "герой" в рубриката ни за абсурди и да го приветстваме с добре дошъл в групата "Паркирай на тротоар, прецакай пешеходец".

TrafficNews.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео на наглеците.

Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg

Още новини ТУК

TrafficNews.bg