Баровецът, чието Ауди ТТ публикувахме преди няколко дни , паркирано на булевард в ЖР "Тракия" и запушило няколко паркоместа се оказа... „баровка”. Младата пловдивчанка Венета Шкодрова видяла колата си в нашия сайт и решила да се похвали във фейсбук със статията за "подвига си".




„Хахаха баровец” е коментарът на собственичката на колата, който сподели в личния си профил в социалните мрежи. Дали е спряла правилно или не, отсъдиха нашите читатели, които явно не смятат, че шофьорката е оставила колата си където трябва. Нейни приятелки пък веднага я защитиха, че книжката не кара колата и те имат само книжки за каране, а не за паркиране!

Наглост или гордост е да си хулиган на пътя? За съжаление пловдивчанката не е единствената, която се хвали,че е попаднала в нашата класация за абсурдно паркиране. Преди време ви показахме асеновградчанин, който си оставил колата на центъра в Асеновград. Колата беше със скрити номера, а изпратеният сигнал бе от читател, който минути след като показахме статията я сподели в личния си профил с надпис "Много яко БМВ"! Проверка на TrafficNews.bg показа, че всъщност читателят, който ни е изпратил снимките е и собственик на немското возило. ОЩЕ ПО ТЕМАТА ТУК!

От TrafficNews.bg ви показваме наглеците с цел да накараме шофьорите да спазват Закона за двжение по пътищата и да бъдат по-толерантни. За съжаление, обаче,  някои шофьори вместо да се срамуват от поведението си на пътя те приемат нарушенията си като повод за гордост. Това ще продължи, докато институциите, които имат ангажимент да санкционират нарушителите, не станат достатъчно активни. 
 

 ОЩЕ ПО ТЕМАТА ВИЖТЕ ТУК! 

TrafficNews.bg